Paaldansen

Beginners 1

Om kracht op te bouwen, je spieren te laten wennen en kennis te maken met de paal: starten wij bij de basis. Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met verschillende draaien, gaan we zitten in de paal, klimmen en maken we een basis invert (ondersteboven). Hiermee werken we aan de conditie en aan de kracht in je spieren.
Nieuwsgierig geworden?
Er starten meerdere beginnerscursussen per jaar! Check onze cursus-agenda voor meer informatie.
Liever eerst een proefles? Je vindt deze in onze WEBSHOP, hierna mag je je les zelf reserveren via ons lesrooster bij Beginners 1 of Beginners 1/2.

Beginners 1

Beginners-2

Ben je al een beetje gewend in de paal, heb je de basis spins onder de knie en gaat zitten, klimmen en een invert helemaal goed? Dan ben je van harte welkom in beginners 2! Tijdens dit level maken we meerdere verschillende inverts, waaronder ondersteboven blijven hangen aan 1 been!
(Een Outside Leghang) We maken leuke draaien met 1 hand, combinaties en je leert veel leuke poses in de paal.

Beginners 2

Intermediate 1

Deze les is speciaal bedoeld voor de paaldansers die een stapje verder willen, meer willen leren en maar niet genoeg kunnen krijgen van deze sport. In dit level ga je aan de slag met handstanden (handspring) in de paal zoals een cup grip, ayesha of normal grip , bendy technieken zoals een jade & ballerina en maken we mooie combinaties van de technieken die je in beginners 2 hebt geleerd. Een les vol met uitdagingen!

Intermediate 1

Intermediate 2

Je kan er maar niet genoeg van krijgen! Een handspring, jade, combinaties en ga zo maar door. In dit level springen we de handstanden in, doen we flips en zoeken we jouw grenzen op. Wie weet vouw jij jezelf wel dubbel in een cocoon of kan je al snel je Ayesha op spinning. Maak kennis met routines en wie weet zet je er al snel zelf 1 in elkaar!

Intermediate 2

Advanced

Become a pro! Tijdens deze les gaan we los! Niks is te gek en alles kan. Deadlifts, salto’s, benen in je nek of naast je oren, ga opzoek naar wat jou als paaldanseres maakt. In dit level pakken we ook veel verplichte technieken mee van het NK/Wk paaldansen, want wie weet wat dit level je brengt…

Advanced

Power Pole

DE les om aan jouw favoriete POWER MOVES te werken!
Ga aan de slag met de perfecte invert, butterfly, handstand in de paal, handstand tegen de paal, shouldermount, ironx, flag en deadlifts.

Level: beginners 2 t/m advanced.

Power Pole