Paaldansen

 

Beginners 1

Om kracht op te bouwen, je spieren te laten wennen en kennis te maken met de paal: starten wij bij de basis. Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met verschillende draaien, gaan we zitten in de paal, klimmen en maken we een basis invert (ondersteboven). Hiermee werken we aan de conditie en aan de kracht in je spieren.
Nieuwsgierig geworden?
Er starten meerdere beginnerscursussen per jaar! Check onze cursus-agenda voor meer informatie.
Liever eerst een proefles? Je vindt deze in onze WEBSHOP, hierna mag je je les zelf reserveren via ons lesrooster bij Beginners 1/2. Deze vinden plaats op woensdag (19.30-20.30) en donderdag (20.00-21.00).

*Don’t be shy, it’s Lady’s Only*

Beginners 2

Ben je al een beetje gewend in de paal, heb je de basis spins onder de knie en gaat zitten, klimmen en een invert helemaal goed? Dan ben je van harte welkom in beginners 2! Tijdens dit level maken we meerdere verschillende inverts, waaronder ondersteboven blijven hangen aan 1 been!
(Een Outside Leghang) We maken leuke draaien met 1 hand, combinaties en je leert veel leuke poses in de paal.
Om aan dit level deel te nemen heb je toestemming nodig van de instructrice. Daarnaast moet je de volgende technieken zelfstandig kunnen uitvoeren: Vertical Break, Helikopter, Zitten, Klimmen & staan in de paal.

Beginners 3Zelfstandig inverten is nu helemaal jouw ding! Je kan goed blijven hangen in een Butterfly, de Outside leghang heb je letterlijk “onder de knie” en de Hang Over is helemaal zo eng nog niet.. Jij bent klaar voor beginners 3. In dit level schroeven we de moeilijkheidsgraad een stukje op! We werken aan tricks als de Superman en Shouldermount & we maken een beginnetje aan jouw handstand in de paal!
Om aan dit level deel te nemen heb je toestemming nodig van de instructrice. Daarnaast moet je de volgende technieken zelfstandig kunnen uitvoeren: Vertical Break handen los, Butterfly, Outside Leghang, Hang Over, Butterfly grond, begin Swan & netjes klimmen.

Intermediate 1

Deze les is speciaal bedoeld voor de paaldansers die een stapje verder willen, meer willen leren en maar niet genoeg kunnen krijgen van deze sport. In dit level ga je aan de slag met handstanden (handspring) in de paal zoals een cup grip, ayesha of normal grip , bendy technieken zoals een jade & ballerina en maken we mooie combinaties van de technieken die je in beginners 2/3 hebt geleerd. Een les vol met uitdagingen!
Om aan dit level deel te nemen heb je toestemming nodig van de instructrice. Daarnaast moet je de volgende technieken zelfstandig kunnen uitvoeren: Shouldermount, Inside Leghang, Thigh Hold, Marley, Zijwaarts klimmen, Superman, Butterfly Extended , Begin handstand paal, klimmen/inverten.

Intermediate 2

Je kan er maar niet genoeg van krijgen! Een handspring, jade, combinaties en ga zo maar door. In dit level springen we de handstanden in, doen we flips en zoeken we jouw grenzen op. Wie weet vouw jij jezelf wel dubbel in een cocoon of kan je al snel je Ayesha op spinning. Maak kennis met routines en wie weet zet je er al snel zelf 1 in elkaar!
Om aan dit level deel te nemen heb je toestemming nodig van de instructrice. Daarnaast moet je de volgende technieken zelfstandig kunnen uitvoeren: alle handstand vormen in de paal, Duchess, Swan & een Russian Layback. Hiernaast kan je al meerdere combinaties vloeiend uitvoeren en ziet dit er prachtig uit!
Want daar draait het uiteindelijk allemaal om..

Advanced

Become a pro! Tijdens deze les gaan we los! Niks is te gek en alles kan. Deadlifts, salto’s, benen in je nek of naast je oren, ga opzoek naar wat jou als paaldanseres maakt. In dit level pakken we ook veel verplichte technieken mee van het NK/Wk paaldansen, want wie weet wat dit level je brengt…
Amanda geeft vanzelf aan wanneer je klaar bent voor deze les!

Spins n Tricks

Tijdens deze les leer je verschillende Spins & Tricks volgens de laatste instagram trends!
Om aan deze les deel te mogen nemen dien je de volgende technieken te beheersen:
Vertical break handen los, Outside Leghang, Butterfly Extended & Netjes klimmen.

Power Pole

Verbeter je Butterfly of werk aan de Flag! Dit is het uurtje om aan je spierballen te werken!
Elke les start met een korte Bootcamp-sessie van 15 minuten, hierna werk je 45 minuten aan je kracht in en naast de paal.
Om aan deze les deel te mogen nemen dien je de volgende technieken te beheersen:
Vertical break handen los, Outside Leghang (mag met handen vast) & de Butterfly .

 

Pole Tricks *Deze les staat op dit moment niet op ons rooster*

Hier komen meerdere levels samen! Onze instructrice zorgt voor voldoende, uitdagende tricks die op meerdere levels te volgen zijn. Heb je de losse tricks onder de knie?
Dan voegen we ze samen tot een killer combinatie!
Toegankelijk vanaf beginners 3!