Instructrices

Amanda * Op dit moment (grotendeels) met zwangerschapsverlof!

Mijn eigen studio beginnen was de beste keuze ooit, elke dag ga ik met plezier naar mijn studio. Waarom? Omdat ik jullie, mijn leerlingen/ mijn meiden, zie groeien. Dit kan tijdens een van onze paaldanslessen zijn, eindelijk lukt die ene techniek waar je al zolang naar uitkijkt, of misschien doe je het voor de eerste keer en staan wij met open mond naar je te kijken. Of tijdens de Pilatesles, waar de juiste techniek beheersen en de ademhaling onder controle houden lastiger is dan het lijkt. Ik wil dat iedereen die mijn studio binnenloopt zich thuis voelt, nieuwe dingen durft te leren en lol heeft. Hier draait het bij ons om, groeien in je eigen les en tempo op een veilige en verantwoorde manier.
Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen in mijn studio.

Liset * Op dit moment met zwangerschapsverlof.

Toen ik startte bij studio ADC was alles nog in de begin fase. Langzaam zag ik de studio groeien, de meiden beter worden en ging ik zelf levels omhoog. Toen het idee ontstond om samen met Amanda de evenementen te gaan organiseren en les te gaan geven, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Inmiddels geef ik beginners lessen, ben ik in opleiding voor Pilates instructrice en organiseren we wedstrijden voor alle paaldansers in Nederland. Hopelijk voelen jullie je bij studio ADC net zo thuis als dat ik me meteen al voelde.

Rianne * Beginners, Intermediate & Power Pole.

Hi, mijn naam is Rianne en van kinds af aan ben ik al bezig met sport. Het begon bij turnen en toen ik daarmee stopte miste ik al snel iets. Tot een vriendin mij meenam naar mijn eerste les bij studio ADC wist ik al snel, paaldansen is echt iets voor mij. Je kan zoveel leren en zoveel doen, er is altijd wel weer iets nieuws in de les. Iedereen helpt elkaar, spot elkaar en moedigt aan, ik kan me in de studio echt laten gaan en voel me er thuis. Aankomend seizoen loop ik voor mijn studie sport en bewegen stage bij studio ADC, om zo nog meer te kunnen leren en dit ook over te brengen in de lessen.

Marieke * Beginners, Intermediate, Advanced & Spins n Tricks.

Onder constructie

Melanie * Beginners, Intermediate & Deep Stretch.

Onder constructie

 

Cai * Aerial hoop & Intermediate 2/Advanced.

Na enkele jaren als psycholoog gewerkt te hebben, trok mijn passie me richting paaldansen en beweging. Het motiveren van mensen zit in mijn bloed en is door mijn studie extra vorm gegeven. Het mooiste vind ik iemand het vertrouwen te geven om zichzelf te doen verbazen. De overwinning te zien in mensen , die dingen doen waarvan ze nooit hadden verwacht het ooit te kunnen. In 2013 heb ik de training tot paaldansinstructrice afgerond en tot op de dag van vandaag ben ik bezig met extra cursussen en verfijning van de techniek, spotting en uitleg. Studio ADC helpt mij daar enorm bij! Naast paaldansen heb ik ook pure liefde voor Aerial hoop. Wie weet welke liefde er nog bij komt! > www.flexmonkey.nl <

 

Roos * Is op dit moment met zwangerschapsverlof!

Ik train zelf al ongeveer 3 jaar waarvan 1,5 jaar bij Studio ADC. Toen Amanda mij vroeg om de Pole Tricks les op de maandag te gaan geven kon ik niet anders dan ja zeggen. Het leukste aan paaldansen vind ik dat je steeds nieuwe dingen kunt blijven leren en je elke les vooruitgang ziet. Dit maakt dat de sport nooit saai wordt. Het aller gaafst vind ik het om vernieuwende combinaties te bedenken en dit wil ik dan ook terug laten komen in de Pole Tricks les. Als je het leuk vindt om te werken aan coole losse tricks en dit uiteindelijk te verwerken in een combinatie, kom dan vooral eens kijken in mijn les!

Laura * Pilates

Na mijn eerste paaldansles ruim drie jaar geleden was ik gelijk verkocht. De uitdaging en de mogelijkheid om constant jezelf te ontwikkelen sprak mij aan. Toen Amanda met pilates begon merkte ik dat dit mij aansprak vanwege de zelfbeheersing die je leert hebben over je eigen lichaam. Bij de vraag of ik pilates wilde gaan geven twijfelde ik geen seconde. Om de beheersing over je lichaam en ademhaling aan anderen over te kunnen brengen is weer een mooie nieuwe uitdaging. Tot in de studio!

Kimberly * Beginners & Twerk

Onder constructie

Veronique * Beginners 

Na mijn eerste paaldansles was ik verkocht, dit is een nieuwe passie! Voor mij draait paaldansen om kracht, techniek, doorzettingsvermogen en flow. Met mijn afgeronde dansopleiding geef ik les in verschillende dansstijlen. Zo denk ik meer in één geheel dan in allemaal aparte pasjes en kan ik mijn
lichaam bewust gebruiken naast en ín de paal. Tijdens de paaldans lessen zal ik jou meenemen om jouw kracht, uithoudingsvermogen en flow te vinden.

 

De Studio’s

Studio ADC heeft 2 studio’s.

Studio 1 heeft 4 palen van ruim 3 meter hoog en biedt ruimte aan 10 tot 12 cursisten.
Studio 2 is onze Pilatesstudio, deze studio biedt ruimte aan 8 cursisten.

Door onze small group trainingen krijgt iedereen genoeg aandacht.

 

 

 

Wedstrijden Amanda

2016
Pole dance battles – 2e plaats
Body en Fit cup – 1e plaats advanced
Nederlandse kampioenschappen – 7e plaats
Expo Antwerpen – 1e plaats advanced
Beat gravity – 3e plaats advanced

2015
JDM – 2e plaats intermediate
Beat gravity – 1e plaats intermediate