Overige lessen

STRENGTH & FLEX
Wil jij sterker en leniger worden? Makkelijker je favoriete technieken uitvoeren in de paal en op je handen leren staan? Kom dan naar onze Strength and Flex les! Tijdens de warming-up werken we aan de kracht in onze armen, core en benen. Hierna gaan we aan de slag met handstanden en we sluiten af met intensieve stretches voor een flexy lijf. Deze les is een fijne aanvulling naast je paaldansles maar ook goed te volgen als enige les als je graag sterk en flexibel wil worden!

 

 


AERIAL
Tijdens onze Aerial lessen leer je prachtige poses & combinaties in de silk (een doek aan het plafond) en/of hoop (een hoepel aan het plafond). Je hebt geen ervaring nodig, iedereen is welkom.
Let op: bij Aerial Silk moet je een shirtje aan die je oksels & buik bedekt en een lange legging die je liezen & knieholtes bedekt.

 

 


TWERK
Deze les heeft niet alleen een hoge fun factor, je wordt ook nog eens super fit! Kom dansen en lachen tijdens onze TWERKles. Deze les is zo leuk dat je vergeet dat je aan het sporten bent! De les start met een warming-up waar je de basics van twerk direct aangeleerd krijgt en hierna leer je een toffe choreografie met een mix van twerk en andere dansstijlen.
Vergeet je kniebeschermers en binnensneakers niet!

 

 

 

PILATES & STRETCH
Tijdens deze les worden de standaard pilates technieken afgewisseld met stretches volgens de pilates methode. De les blijft dus met dezelfde vertrouwde insteek, maar krijgt een flexy upgrade! Uiteraard houden we rekening met alle leeftijden & levels en blijft Pilates echt gericht op het versterken/ flexibeler maken van je lijf met low impact oefeningen. Het wordt dus alleen maar beter!