Pole

POLE BEGINNERS 1
(level 1)

Om kracht op te bouwen, je spieren te laten wennen en kennis te maken met de paal: starten wij bij de basis. Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met verschillende draaien, gaan we zitten in de paal, klimmen en maken we een basis invert (ondersteboven). Hiermee werken we aan de conditie en aan de kracht in je spieren.
Check onze AGENDA voor een beginnerscursus of koop een proefles via onze WEBSHOP.
Je volgt een proefles bij Beginners 1/2 (di), Pole Basics (do) of Pole n Aerial Mixed (za).

 

POLE BEGINNERS 2
(level 2)

Ben je al een beetje gewend in de paal, heb je de basis spins onder de knie en gaat zitten, klimmen en een invert helemaal goed? Dan ben je van harte welkom in beginners 2! Tijdens dit level maken we meerdere verschillende inverts, waaronder ondersteboven blijven hangen aan 1 been!
(Een Outside Leghang) We maken leuke draaien met 1 hand, combinaties en je leert veel leuke poses in de paal.

POLE INTERMEDIATE
(level 3/4)

Heb je alle basic inverts onder de knie, zijn langere combinaties een feestje en ben je klaar voor meer uitdaging? Meld je dan aan voor onze Intermediate les! Tijdens deze les leer je Power Tricks zoals de normal, ayesha & cup grip handspring vanuit de paal, je leert deze inspringen, flexy moves zoals de jade & allegra én je leert combinaties in de static en spinning pole. Have fun!

POLE ADVANCED
(level 5)

Ben je inmiddels helemaal verslaafd aan paaldansen en is de Intermediate les geen uitdaging meer? Kom dan naar onze Advanced les! Tijdens deze les gaan we aan de slag met handspring deadlifts, flips, prachtige splits en uitdagende combinaties in de static en spinning pole. Let op: om deel te nemen is het een must dat je je handspring (vanuit de paal en inspringen) en shouldermount deadlift goed beheerst, daarnaast heb je al een flinke dosis kracht en lenigheid opgebouwd.

Sexy Pole Flow

Een heerlijke les om je zelfvertrouwen een boost te geven!
Tijdens deze les leer je sierlijk en elegant bewegen rondom de paal. Dit mag op pleasers (hakken) maar ook op sokken ben je welkom.
Voor deze les is geen ervaring op heels vereist, wel is het aan te raden eerst minimaal 5 beginners 1 lessen te volgen of 1 privéles paaldansen.
Vergeet je kniebeschermers niet!

POLE TRICKS
(level 2-5)

Vind je het leuk om met meerdere levels tegelijk les te volgen?
Kom dan naar onze Pole Tricks les! Tijdens deze les leer je verschillende tricks en combinaties. De instructrices bouwen alles goed op zodat het voor iedereen leuk is. Een heerlijk uurtje dus!
Handig: beheers je butterfly!

POLE BASICS
(all levels)

Tijdens deze les werken we aan de basis van ieder level. Van een Helikopter tot aan de IronX, alles komt aan bod! De les wordt op alle levels gegeven en is dus geschikt voor de absolute beginner & voor de advanced poler die al heel wat uurtjes ondersteboven heeft gehangen.
Level: proefles (beginners 1) t/m advanced.

 

POLE LOW IMPACT
(level 1-3)

Speciaal voor dames die:
de reguliere lessen net te zwaar vinden, een blessure hebben/ daarvan herstellen, zwanger zijn/ een baby hebben gehad en voor de dames die gewoon een keer minder energie hebben en een rustige les mee willen doen!
Fijne aan deze les: Beginners 1/2 en basis Intermediate. Meteen een mooie overgang tussen beginners en intermediate.