Workshops

Vrijgezellen feest, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje.. het is allemaal mogelijk! Al onze workshops duren 1.5 uur. Je wordt ontvangen met een welkomst drankje (Prosecco op aanvraag) en er is halverwege een kleine pauze om even te kletsen en bij te komen, tijdens deze pauze is het mogelijk om een demonstratie te krijgen van de instructrice! Aan het einde maken we een leuke groepsfoto.
*Gratis parkeren voor de deur*
*Professionele instructrice*
*Aangepaste offerte vanaf 15 personen*

Sportief paaldansen ( €25,- p.p)
Tijdens deze workshop leer je de basis draaien, zitten, klimmen en mag je ondersteboven hangen of leren staan in de paal!

Modern pole (€27,50 p.p)
Deze workshop verbindt het paaldansen met de moderne dans. Nadat je in het eerste deel van de workshop de basis hebt geleerd, maken we er in het 2e deel een routine van! Go with the flow!

Exotic pole (€30,- p.p)
Neem je hoge hakken mee en geniet! Tijdens deze workshop leer je eerst de basis gevolgd door een sexy routine, wie durft? Gegarandeerd gegiechel tijdens deze workshop.

Kinderfeestjes (€15,- per kind)
Ook voor de kids hebben we een leuke workshop! In 1.5 uur tijd gaan we klimmen, klauteren, apenkooien, ondersteboven en nog veel meer. Een leuke, sportieve manier om het feestje van je kind te vieren! Bij deze workshop zit wat te drinken en te snoepen.

 

Wil je de bovenstaande workshops boeken met wat lekkers en een extra drankje of wil je langer in de studio blijven? Dat kan! Mail ons op amanda@studioadc.nl voor de mogelijkheden.

Trek voor de workshop een makkelijke joggingbroek of legging aan, een kort broekje en een makkelijk shirtje. Smeer geen lotions die dag!