Workshops

Vrijgezellen feest, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje.. het is allemaal mogelijk! Je wordt ontvangen met een welkomst drankje (Prosecco op aanvraag) en er is halverwege een kleine pauze om even te kletsen en bij te komen, tijdens deze pauze is het mogelijk om een demonstratie te krijgen van de instructrice! Aan het einde maken we een leuke groepsfoto.
*Gratis parkeren voor de deur*
*Professionele instructrice*
*Aangepaste offerte vanaf 15 personen*

Sportief paaldansen ( €25,- p.p)
Tijdens deze workshop leer je de basis draaien, zitten, klimmen en mag je ondersteboven hangen of leren staan in de paal!

TWERK – SHAKE THAT BOOTY!!! (€25,- p.p)
Na de basistechnieken leer je een super toffe choreo! Een killer workout voor je hele lichaam! En dan hebben we het natuurlijk vooral over je BIL & LACH -spieren.

Exotic pole (€30,- p.p) 
Neem je hoge hakken mee en geniet! Tijdens deze workshop leer je eerst de basis gevolgd door een sexy routine, wie durft? Gegarandeerd gegiechel tijdens deze workshop.

Duur van de workshops
Tot 6 personen 60 minuten
Vanaf 6 personen 90 minuten

Boek nu jouw perfecte workshop! Super leuk voor vrijgezellenfeestjes of een vriendinnendag!

Wil je de bovenstaande workshops boeken met wat lekkers en een extra drankje of wil je langer in de studio blijven? Dat kan! Mail ons naar workshops@studioadc.nl voor de mogelijkheden.

Trek voor de workshop een makkelijke joggingbroek of legging aan, een kort broekje en een makkelijk shirtje. Smeer geen lotions die dag!